0,00 €
Ostoskori on tyhjä.

Aloita tästä

Tyhjennä hakukentät Tyhjennä hakukentät

Tyhjennä hakukentät Tyhjennä hakukentät

Valitse ajoneuvo tai suksi

Hae tekstillä

Moottorikelkkailu on kivaa, kun kuljettaja ja kelkka pelaavat täydellisesti yhteen!

 

 

Onko niin, vai keljuttaako, kun kaverit soittavat suuta ajopäivän makkaratauolla ja peffa on kipeä seuraavana aamuna. Tai karkaavatko kisakumppanit näkyvistä jo pari minuuttia lähdön jälkeen?

 

Teemme sinulle tuotteita, joilla moottorikelkkailusta tulee entistä hauskempaa. Ajopäivän tapahtumien muistelu tuo leveän hymyn kasvoillesi vielä seuraavana kesänäkin, eikä kisan voittokaan tunnu enää mahdottomalta ajatukselta.

 

Kun kelkka toimii kuin ajatus, on kroppasi vetreä vielä pitkän päivätaipaleen tai puolituntisen kisapuristuksen jälkeen. Silloin on ilo odottaa seuraavaa ajoreissua. Juuri tämä on mielessämme, kun kehitämme kelkan ajo-ominaisuuksia parantavia osia ja valmistamme niitä sinunkin kelkkaasi. Valitse oma ajopelisi yllä olevasta hakumoottorista ja katso, mitä meillä on sinulle tarjolla.

 

 

Kovametalliohjarit esite

 

Totaltek-kovametalliohjarit

Valmistamme kelkkasi suksen pohjaan ohjareita, jotka ovat siivittäneet asiakkaitamme lukemattomiin kisavoittoihin. Ohjarimme ovat vieneet turisteja ja kelkkailun harrastajia varmasti ja vakaasti satojen kilometrien päähän kotoa kohti seikkailuja, joista puhutaan vielä pitkään saunan lauteilla.

Lataa esite tästä

 

Iskunvaimentimet esite

 

Totaltek-iskunvaimentimet

Jos kelkalla ajo on raskasta tai runko solmussa ajopäivän jälkeen, kannattaa tutustua Totaltek-iskunvaimentimiin. Ne vakauttavat menoa ja kestävät kovaakin käyttöä. Suunnittelemme vaimentimet Suomessa ja ne sopivat pohjoismaisten asiakkaidemme urheilulliseen ajotapaan.

Lataa esite tästä

 

Olemme toimineet moottoriurheilun alalla vuodesta 1987 ja tuotteidemme laatu tunnetaan ja tunnustetaan kelkkailijoiden parissa. Totaltek-tuotteet ovat turvallisia ostaa, sillä ne kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

 

 

 Totaltek tehostaa tuotantoaan