0,00 €
Du har inga produkter i din varukorg.

Starta här

Återställ sökfilter Återställ sökfilter

Återställ sökfilter Återställ sökfilter

Choose your vehicle or ski

Search with text

Snöskoterkörning är som roligast när föraren och snöskotern är helt synkroniserade med varandra!

 

 

Känns det så eller blir du bara sur när grabbarna slänger käft under korvpausen på dagsturen och baken ömmar nästa dag? Eller försvinner tävlingskompisarna ur sikte redan några minuter efter start?

 

Vi tillverkar produkter som gör din snöskoterkörning ännu roligare. Minnet av dagsturen framkallar ett brett leende i ditt ansikte även nästa sommar, och att vinna en tävling känns inte längre som en omöjlig tanke.

 

När snöskotern går som på räls är kroppen pigg efter en lång dagstur eller efter ett tävlingsheat. Då är det en glädje och längtan vänta nästa åktur. Just detta har vi i åtanke när vi utvecklar produkter som förbättrar väghållningen till din snöskoter. Välj ditt eget fordon i sökmotorn ovan och se vad vi kan erbjuda dig.

 

 

Styrstål katalog

 

Totaltek styrstål med hårdmetall

Till dina snöskoterskidor tillverkar vi styrstål, vilka har bidragit till våra kunders oräkneliga tävlingsvinster. Med våra styrstål har turister och entusiaster färdats på ett stadigt och säkert sätt hundratals kilometer hemifrån mot äventyr, som de pratar om på bastukvällarna långt efteråt.

Ladda ner broschyren här

 

Iskunvaimentimet esite

 

Totaltek stötdämpare

Om snöskoterkörningen känns tung eller kroppen värker efter en dagstur, då är det värt att pröva Totaltek stötdämpare. De gör körningen stadig och tål även hård körning. Vi har utvecklat dämparna i Finland och de är anpassade för våra nordiska kunders sportiga körstil.

Ladda ner broschyren här

 

Totaltek har varit verksam i motorsportbranschen sedan 1987, och kvalitén på våra produkter är välkänd bland tävlingsförare. Totaltek produkterna är säkra att köpa eftersom de har utvecklats och tillverkats i Finland.